top of page

Gelaatsverzorging & Huidverbetering

Wij  bieden een uitgebreide waaier aan gelaatsverzorgingen aan. Zo kan een standaard gelaatsverzorging al naar de behoeften van de huid worden aangepast of geüpgraded worden naar een specifiekere verzorging.

Buiten de traditionele verzorgingen bieden wij ook behandelingen voor huidverbetering aan.

Onze voorkeur om met "groene cosmeceuticals" te werken is een bewuste keuze van ons.

Maak kennis met "IK SKIN PERFECTION", huidverbeterende producten die daadkrachtig werken bij elke huidwens of probleem. Ze brengen je huid terug naar een gezonde basis met 100% pure, krachtige, organische ingrediënten, hello GROENE COSMECEUTICALS.

De NIEUWSTE ONTWIKKELING in skincare.

MICROBIOME BALANCING.

De focus op een gezonde huidflora en een gebalanceerd microbioom met pre- en probiotica. Plus producten met de juiste pH waarde. Zo resetten we de huid en verkrijgen en behouden hiermee zichtbare huidverbetering.

NO LABEL

Mooi oud worden... Dat is onze wens. Daarom zeggen wij nee tegen huidonvriendelijke ingrediënten, geur en kleurstoffen met het NO-label.

HUIDZORG BIIJ KANKER EN HUIDAANDOENINGEN

Er gebeurt veel met je huid als je onder behandeling bent van zware medicatie, chemokuur of bestraling. Het droogt de huid vaak uit en maakt ze schilferig en over gevoelig. De producten uit de MEDICAL COLLECTION zijn de juiste huidverzorgingsproducten. Speciaal ontwikkeld voor de behandeling bij chemotherapie en intensieve medicatie.

Verdere specialisaties bestaan uit;

Vitalaser (sterkste koudlaser).

  • Vult de huid met HYALURON zoals bij filler boosters.

  •  Zeer aangename behandeling waarbij het laserlicht inwerkt tot in de spieren.

  • Werkt onmiddellijk en op lange termijn voor rimpelvulling, celvernieuwing en wondheling.

IPL 

Intense pulsed light. Deze techniek maakt gebruik van een krachtige flitslamp. Deze zet energie om in de huid om het collageen en de fybrolasten te activeren.

Door verschillende filters te gebruiken kunnen we pigmentvlekken, roodheden(couperose), acne, rimpels reduceren.

64.jpg.jpg
bottom of page